Wonen Plus Welzijn

 

Wat doet Wonen Plus Welzijn?
Wonen Plus Welzijn biedt ondersteuning aan mensen om hen zo lang mogelijk en volwaardig mee te kunnen laten draaien in de samenleving. Wonen Plus Welzijn heeft servicepunten op diverse locaties en organiseert samen met vrijwilligers diverse diensten en activiteiten, zo ook in Anna Paulowna.
 
Het doel is om mensen in kwetsbare posities te ondersteunen en begeleiden naar behoud of het bereiken van zelfstandigheid. Meedoen staat daarbij voorop, ieder mens heeft kwaliteiten en wordt gestimuleerd om mee te doen met zijn eigen kunnen in zijn eigen omgeving. 
 
Ook zijn er Inloopochtenden bij de diverse Servicepunten van Wonen Plus Welzijn in de gemeente Hollands Kroon. Het is mogelijk hier anderen te ontmoeten en eventueel wat te lezen of om een spelletje te spelen onder het genot van een kopje koffie of thee. Tijdens deze ochtend is er een vrijwillige ouderen adviseur aanwezig. U hoeft geen lid te zijn om hier aanwezig te zijn. Deze ochtend vindt eens per maand plaats op woensdag tussen 9.30-11.30 uur in Keijzershoff.
 
Thuisabonnement
Wonen Plus Welzijn kan haar leden helpen met o.a. klusjes in en om het huis, vervoer, boodschappenservice, hulp bij tuinonderhoud, persoonlijke administratie en computerondersteuning. Deze ondersteuning wordt geboden door vrijwilligers.
 
Een thuisabonnement van Wonen Plus Welzijn kost € 5,25 per maand. Als huurder van Woningstichting Anna Paulowna betaalt u € 3,25.
Voor meer informatie met betrekking tot Wonen Plus Welzijn verwijzen wij u naar de website: www.wonenpluswelzijn.nl of telefoonnummer 0224-273140.
 

Bezoekadres

Molenvaart 93

1761 AC Anna Paulowna

Contact

0223 - 53 67 00

info@wsap.nl

Openingstijden

Op werkdagen van

08.30 tot 12.30 uur.