Nieuwbouw Cornelis Keijzerlaan

8 juni 2021

 

Heeft u interesse in één van deze prachtige appartementen?

Deze appartementen zijn bestemd voor één à tweepersoonshuishoudens. Wilt u hiervoor in aanmerking komen? Dan is het heel belangrijk dat u ingeschreven staat als woningzoekende op de website waarop wij onze woningen aanbieden, Woonmatch. (www.woonmatchkopnh.nl) Doe dit snel want wij verwachten dat er veel animo zal zijn. 

In 2022 zullen wij de appartementen via Woonmatch adverteren. Hierop kunt u dan reageren. Vervolgens zullen we de appartementen toewijzen aan degene met het hoogst aantal punten. In Woonmatch krijgt u per ingeschreven dag 1 punt.

Er is voor gekozen om op deze locatie nieuwbouw te realiseren met 12 appartementen. Het gebouw bestaat uit drie woonlagen en op elke woonlaag zijn vier appartementen gesitueerd.

Elk appartement heeft twee slaapkamers, een woonkamer met open keuken, een installatie/bergruimte. De fietsenberging is gesitueerd op de begane grond.

De woningen worden gasloos gebouwd, zijn voorzien van een bodemwarmtepomp en hebben zonnepanelen op het dak.

Parkeren vindt voor de nieuwe bewoners plaats op het nieuw aan te leggen parkeerterrein

Het postkantoor wordt momenteel gesloopt. De bouw van de woningen zal medio 2022 gereed zijn. Klik hier voor meer informatie en hier voor de plattegrond. Let op: aan deze tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Bezoekadres

Molenvaart 93

1761 AC Anna Paulowna

Contact

0223 - 53 67 00

info@wsap.nl

Openingstijden

Op werkdagen van

08.30 tot 12.30 uur.