Koopwoningen

 

Sinds Woningstichting Anna Paulowna is gestart met de verkoop van woningen is gebleken dat hier veel belangstelling voor is. Veel zittende huurders hebben hun aangeboden huurwoning aangekocht. Dit resulteerde in een opbrengst die direct onze doelstelling overtrof. 

Tevens is er veel belangstelling voor de verkoopwoningen die na mutatie op de vrije markt worden aangeboden. Verkoop van woningen is nodig omdat wij in de nabije toekomst voor grote investeringen in nieuwbouw en renovaties staan. 

Toch vinden wij dat wij primair een verhuurder zijn en geen verkoper. Meer woningen verkopen dan waar wij op gerekend hebben, past hier niet bij - zeker met het oog op de lange wachtlijsten.

Dit geldt niet voor alle verkopen: De woningen aan de Nieuweweg in Anna Paulowna en aan de Hyacintenstraat, Narcissenstraat, Zandvaart en Ceresplein in Breezand zullen bij mutatie nog steeds op de vrije markt te koop worden aangeboden.

Voor meer informatie met betrekking tot de woningen die wij te koop aanbieden kunt u contact opnemen met Makelaardij Westhuis telefoonnummer: 0224-217119.

Momenteel hebben wij een woning in de verkoop:

Ceresplein 6

CERESPLEIN 6 TE BREEZAND

Verkoop geschiedt middels inschrijving met een prijsindicatie
Richtprijs: € 167.500,- kosten koper
OPEN HUIS:
ZATERDAG 9 NOVEMBER 2019 VAN 11.00 UUR TOT 11.30 UUR
U BENT VAN HARTE WELKOM!

- Twee onder één kapwoning
- Vrijstaande garage + aangebouwde berging/bijkeuken
- Nabij dorpscentrum met winkelvoorzieningen.
- Nieuwe CV-ketel (2019)
- Kunststof kozijnen
- Voorzien van dubbel glas
- Doorzon woonkamer
- Keuken (zonder keukenblok) met inbouwkast
- Aantal slaapkamers; 3
- Royale tuin op het zuidwesten

Nabij dorpscentrum en in de omgeving van goede voorzieningen is in de verkoop gekomen; een half vrijstaand woonhuis. De voormalige huurwoning heeft buitenom een aantrekkelijk aanzicht en maakt een solide indruk. Van binnen eenvoudig. Begane grondvloer van beton, verdiepingsvloeren van beton. Een praktische bijkeuken. Nieuwe HR combi-ketel van 2019. Energielabel G is beschikbaar. De achtertuin ligt op het zuidwesten en is voorzien van bestrating en vrijstaande garage met elektra en kanteldeur. Aanvaarding kan snel.

Bouwjaar ca. 1956. Inhoud ca. 340 m³. Woonoppervlakte ca. 84 m². Overige inpandige ruimte ca. 13 m². Externe bergruimte/garage 30 m². Eigen grond ca. 270 m². (Indicatief: kadastrale uitmeting dient nog plaats te vinden in opdracht en voor rekening van verkopende partij).

Indeling:
Begane grond:
Carport, entree, meterkast, trapopgang naar 1e verdieping, toiletruimte, trap-/kelderkast, keuken met inbouwkast, doorzon woonkamer met vaste kast. Bijkeuken. Berging met wastafel.

1e Verdieping:
Overloop. 3 slaapkamers, allen voorzien van inbouwkasten en 2 met wastafels. Eenvoudige badkamer met wastafelmeubel en ligbad, volledig betegeld.

2e Verdieping:
Via vlizotrap te bereiken deels bevloerde bergzolder met CV-opstelling.

LET OP:
Huurders van Woningstichting Anna Paulowna (minimaal 6 maanden huurder met een huurcontract voor onbepaalde tijd) kopen de woning met een korting van € 3.000,-, mits huurwoning van Woningstichting Anna Paulowna wordt achtergelaten.

Zelfbewoningsplicht is een vereiste. Bij zowel huurders als niet-huurders wordt een artikel i.v.m. zelfbewoningsplicht opgenomen in de koopovereenkomst.

Anti-speculatiebeding van toepassing. Bij zowel huurders als niet-huurders wordt een artikel i.v.m. anti-speculatiebeding opgenomen in de koopovereenkomst.

Het anti-speculatiebeding en de zelfbewoningsplicht gelden voor een periode van 54 weken met een boete van
€ 6.000,- per onderdeel.

Asbest inventarisatie rapport aanwezig.

OPEN HUIS:
• Zaterdag 9 november 2019 11.00 uur tot 11.30 uur

Om in aanmerking te komen dient u tijdens de open dag zelf aanwezig te zijn.
Inschrijfformulieren worden alléén tijdens het open huis verstrekt en kunt u inleveren bij
Makelaardij Westhuis, Laan 2 te Schagen of mailen aan uiterlijk donderdag 14 november a.s. vóór 12.00 uur. Toewijzing vindt plaats op basis van gunning verkopende partij, uiterlijk de volgende werkdag voor 10.00 uur. Transportakte gaat via projectnotaris.

Verkoop geschiedt middels inschrijving met een prijsindicatie
Richtprijs: € 167.500,- k.k. https://bit.ly/31wuaid

 

 

Bezoekadres

Molenvaart 93

1761 AC Anna Paulowna

Contact

0223 - 53 67 00

info@wsap.nl

Openingstijden

Op werkdagen van

08.30 tot 12.30 uur.