Welkom

 

Woningstichting Anna Paulowna bezit zo'n 1.400 woningen en garages in de gemeente Hollands Kroon. De woningen van onze stichting bevinden zich in Anna Paulowna, Breezand en Van Ewijcksluis. De corporatie is een kleine, actieve organisatie.

Gemeente Hollands Kroon heeft veel te bieden. In Anna Paulowna zijn bijvoorbeeld goede winkelvoorzieningen, een NS-station, meerdere basisscholen en diverse sportieve recreatiemogelijkheden. In Breezand zijn naast een aantal winkels o.a. ook sportverenigingen en een zwembad te vinden. 

De steden Den Helder, Schagen, Alkmaar en Amsterdam zijn vanuit Anna Paulowna per trein goed te bereiken.  

Op ca. 8 km vindt u het strand en de Noordzee. Surf- en zeilliefhebbers kunnen zich uitstekend vermaken in het nabijgelegen Oude Veer en het Amstelmeer. 

Kom meer te weten over ons »

Laatste nieuws

Twee nieuwe woningen in de verkoop

Op loopafstand van het station en in de omgeving van goede voorzieningen zijn in de verkoop gekomen; twee half vrijstaande woonhuizen. De voormalige huurwoningen hebben buitenom een aantrekkelijk aanzicht o.a. siermetselwerk en brede dak overstekken. Uitwendig goed onderhouden en binnen netjes bewoond.Lees verder »

Facelift woningen Meerkoetstraat, Sportlaan, Zijperlaan, Leeuwerikplein & Gruttoplein

In samenwerking met Gemeente Hollands Kroon zijn wij in deze wijk gestart het verbeteren van de woonomgeving en het creëren van een achteruitgang voor de bewoners. Lees verder »

Bezoekadres

Molenvaart 93

1761 AC Anna Paulowna

Contact

0223 - 53 67 00

info@wsap.nl

Openingstijden

Op werkdagen van

08.30 tot 12.30 uur.